Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor parket. De warme gloed van een houten vloer verovert het hart en alle praktische voordelen het verstand.

Voor ieder huis en elke smaak is er wel een variatie die past. Wanneer u hoge eisen stelt aan stijl en kwaliteit is er echter maar een keus: traditioneel parket. Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak is dit massief houten parket superieur. Het biedt u een unieke combinatie van eigenschappen. Naast onderhoudsgemak en sfeer is een echt houten vloer ook karakteristiek en hygiënisch. Bovendien biedt zo'n echt houtenvloer u kwaliteit wat resulteerd in een lange levensduur. Daarom kiest u voor een vloer van Du Château Parket.

Houten vloeren passen in elk interieur. Ze zijn duurzaam, hebben weinig onderhoud nodig en zijn er in enorm veel soorten, kleuren en diverse afwerkingsmogelijkheden. Er is tegenwoordig altijd wel een houten vloer die bij u past binnen uw budget.

Waar trends wijzigen blijft echt hout tijdloos. Het past in elk interieur, van modern tot klassiek en in de loop der jaren wordt een echt houten vloer steeds mooier.

Het kiezen van uw parketvloer is een kwestie van persoonlijke smaak. De een heeft een voorkeur voor een lichte kleur terwijl de ander juist houd van een donkere, meer exotische vloer. Neem bij uw keus de uiteindelijke sfeer die u wil bereiken in gedachten en kom naar Du Château Parket of laat u adviseren door Du Château Parket, de specialist. Tevens kunnen wij u ook begeleiden in uw zoektocht naar een interieur of adviseren bij uw verbouwing.

U staat er wellicht niet bij stil, maar een houten vloer vraagt bij de productie minder energie dan welk ander type vloer dan ook. Bovendien wordt er in de tropische wouden selectief gekapt en wordt er in Europa voor elke gekapte boom een nieuwe boom geplant. Vaak wordt er zelfs meer dan één boom voor terug geplant.
Dit draagt bij aan een duurzaam millieu.