Du Château Parket sinds 1958 kwaliteit op grote hoogte!

Rond 1928 heeft Joseph Du Château meubelfabriek Jean Du Château & Zn aan de Cabergerweg verlaten en als jonge zelfstandige de meubelfabriek de Houten Aap opgericht. Van zijn 4 zonen is Ton Du Château als enige in de houtbewerking doorgegaan. Aanvankelijk als meubelmaker onder de naam SEO meubel om vervolgens interieurs te betimmeren van diverse zaken in de binnenstad.

In 1958 is Ton Du Château zelfstandig verder gegaan als vloerenbedrijf en leverde onder andere Colovinyl, Tapiflex etc. maar ook houten- en parketvloeren. Dochter Marja Du Château is in 1998 in de voetsporen van vader Ton getreden. Naast vloeren wordt er meer aandacht besteed aan het maken van kleine meubels, betimmeringen en interieurs en interieur adviezen.

In 2006 is er een tweede zaak bijgekomen vanwege enorme vraag naar vakbekwaam werk in België. En sindsdien is er een showroom in Veldwezelt.

Zoon Sjo Stevens is inmiddels al een aantal jaren werkzaam in het bedrijf en sinds 2008 samen met Marja eigenaar van Du Château Parket in Maastricht en Du Château Parquet bvba in Veldwezelt. Marja is verantwoordelijk voor de in- en verkoop, administratie, technische opname en aftersales. Sjo verzorgt de uitvoerende werkzaamheden, samen met 2 parketteurs die wij zelf opleiden.

Dus 5 generatie's lang vakmanschap, service en kwaliteit!